Get help with WordPress, website tutorials

In juli 2014 ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn website vanaf zero. Een beginner in de wereld van internet marketing en website ontwikkeling. En ik ontwikkelde een liefde voor het maken van dingen voor websites. Daarom deze pagina die continu groeit. Hier vind je al mijn WordPress Website lessen voor beginners.

Klik op de afbeeldingen om naar de les te gaan, veel plezier 🙂

WordPress Website Lessen voor Beginners

 

Op de pagina Geweldig gratis website hulpmiddelen tref je allemaal gratis te gebruiken generatoren om je website te testen, of om infografics te maken. De pagina staat vol met geweldige links om van je website een Topper te maken! Ook daar komen elke keer weer nieuwe linken bij.

Ik heb deze website ook in het Engels, die is verder gevorderd dan deze, omdat ik mijn cursus in het Engels volg en tijdens de lessen feedback krijg van mede studenten uit de hele wereld. Er staan op dit moment al meer dan 100 lessen op mijn andere website. Ik hoop dit in de zomervakantie hier te kunnen evenaren. Klik hier om mijn Engelstalige website te bezoeken.

Bezoek mijn profiel op Wealthy Affiliate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reacties

WordPress Website Lessen voor Beginners — Geen reacties

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>