Werkloos en er is geen werk voor mij

Loes Knetsch ©

Duizenden solliciteren op één en dezelfde baan. “Gelukkie” als je eruit gepikt wordt voor een gesprek. En een lot uit de loterij als je de baan krijgt. Wekelijks gaan er duizenden sollicitaties de deur uit. En kijken er evenveel mensen afwachtend en hoopvol naar de postbode uit of die toch zo gewenste brief eindelijk in de bus zal rollen. Je bent inmiddels al maanden werkloos en er is geen werk te vinden. Je sollicitaties gaan wekelijks de deur uit op de automatische piloot, het moet, maar echt vrolijk word je er niet meer van. Je kunt een kamer behangen van de afwijzingen, terwijl je niet eens op elke sollicitatie een fatsoenlijk bericht terug krijgt.

Werkloos en er is geen werk te vinden

Werkloos en er is geen werk te vinden!

I was there, I have seen it all. Ik weet waar ik het over heb, en begrijp waar jij nu midden in zit. Ik was in 2004 uitgerangeerd. Ik zat in de bijstand. Nog minder dan de WW. Maar met een niets ontziende drang om mezelf eruit te werken.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder, en ik ben freelance ondernemer.

Ik zal je alle details besparen, maar kort gezegd, ik kwam in contact met studenten van de Wealthy Affiliate University. Een online opleiding voor internet en affiliate marketing. Waar je leert hoe je van huis uit, online je geld kunt verdienen. Hoewel de uitleg video’s in het Engels zijn, is het voor een Nederlander met basiskennis Engels heel goed te begrijpen.

stijgend inkomen

Stijgend inkomen

Mijn maandelijkse inkomen begon te stijgen, en het gaat door.
En de voldoening die ik heb met het schrijven van mijn websites, en de nieuwe contacten met mensen over de gehele wereld zijn werkelijk geweldig.

Als je benieuwd bent naar de online school, de manier waarop de lessen gepresenteerd worden of naar de mensen die ermee bezig zijn, dan kan je geheel vrijblijvend even om het hoekje komen kijken.
Lees hier alle vragen & antwoorden over Wealthy Affiliate.

Werkloos en er is geen werk te vinden, wat kan ik doen?

Wanneer je langdurig zonder werk zit, komen er vaak veel spanningen in het gezin. Er hoeft niet eens een financieel tekort te zijn. Het feit dat je maar wat omhangt terwijl je veel liever met je lunchpakket de deur uit zou lopen, is al genoeg om onbalans in je leven te brengen.Werkloos en er is geen werk te vinden

Nu kun je de tijd ook opvullen met een betaalbare online marketing cursus, het ontwerpen van een website en het verdienen van een aanvullend inkomen. Lees verder…

Misschien trek het idee je wel aan om vanuit huis te gaan werken aan een nieuwe toekomst.
De affiliate markt ligt aan je voeten, omdat steeds meer mensen via het internet bestellen, dus waarom zou jij daar geen graantje van meepikken?

 

Word lid van Wealthy Affiliate

Manieren om geld te verdienen op het internet

delen is goed voor je gezondheid

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>