Verander Continue Reading In Lees Meer

Loes Knetsch ©

Deze training gaat over de lees meer tag die je in WordPress kunt gebruiken, en over het aanpassen van de tekst van “Continue reading of Read more”. Zou het niet geweldig zijn als je die tekst gemakkelijk kunt veranderen? Naar “Leer meer” of “Meer informatie hierover” of wat dan ook? Personaliseer de Engelse “lees meer” tekst in alles wat je maar wilt!

Lees meer icon

Hoe kan je een “more” tag toevoegen in WordPress?

Eerst laat ik je zien hoe u een “more tag” toevoegt en gebruikt. Sommige WordPress-thema’s laten geen uittreksel op de blogroll zien, zonder een more tag. Bekijk de onderstaande afbeelding om te zien hoe u de lees meer tag toevoegt.

Verander continue reading in lees meer

De tekst Continue reading or Read more aanpassen

Schakel over van Visual naar Text

Read more aanpassen

Code on je Read more tekst te veranderen

Verander de tekst als volgt:

<!--more Lees meer -->

Zorg ervoor dat er een spatie voor je tekst en eentje achter je tekst zit.

Om ervoor te zorgen dat jouw tekst “Lees meer” opvalt, kunt je er een pictogram voor zetten. De Icons8.com-site heeft duizenden iconen gratis te gebruiken. Dit is een van de verbazingwekkende gratis te gebruiken website-programma’s die ik promoot op mijn 301 geweldige website hulpmiddelen pagina. Voeg dit pictogram toe net boven de lees meer tag. Ik gebruik pictogrammen met de grootte van 30px. Dit kleine pictogram is een geweldige toevoeging voor je lezers omdat het ook laat zien waar je lezers verder kunnen gaan met lezen van je blog, na de intro op je blogrol.

Aanpassen van je Icon

Somige Icons beginnen met 64px. Dat is een beetje te groot. Je kunt ze heel makkelijk kleiner maken op Pixlr.com

  • Open pixlr
  • Open afbeelding van computer
  • Beeld – afbeeldingsgrootte
  • Vul 30 in
  • Bewaar

pixlr afbeelding verkleinen

Hoe ziet dit eruit op de Blogroll?

Klik hier om het resultaat op mijn blogroll te zien. De standaardtekst op mijn blogroll geeft “Doorgaan met lezen” weer. Nu is mijn tekst veranderd in “Leer hier meer over … en het kleine pictogram maakt het duidelijk!

Jouw website

Heb je een eigen website, maar is deze niet zo succesvol als u wilt? Dan is het misschien handig om een aantal lessen in SEO (Search Engine Optimization) te volgen en hoe je marketing kunt implementeren om inkomsten te genereren met jouw website. De lessen die we bieden zijn ook zeer geschikt voor iedereen die zijn eerste website wil bouwen. De cursus is in het Engels, lees hier meer over dit aanbod.

Succesvol online bedrijf begint hier

Meer interessante blogs over website ontwikkeling

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>