Wealthy Affiliate FAQ Kyle-Carson

Loes Knetsch ©

Voordat je een partnerschap aangaat met een bedrijf of organisatie, wil je graag weten of het een vertrouwd adres is waar je mee in zee gaat. Daarom is transparantie erg belangrijk. De redenen dat mensen geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun eigen website zijn erg verschillend. Sommigen hebben een ideaal, of willen een boek wat ze hebben geschreven promoten. Maar in veel gevallen betreft het de jacht naar de geldstroom op het internet. Hoeveel kans heb je op het winnen van de jackpot in vergelijking met het verdienen van geld op internet, als je het juiste gereedschap krijgt aangereikt om dit te leren? Leer op de juiste manier om een stuk van deze enorme taart in handen te krijgen. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate.

Hier zijn eerst 2 Youtube filmpjes die gaan over Wealthy Affiliate en wat je kunt verwachten als je lid wordt.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Wealthy Affiliate

Wat is Wealthy Affilate?

Wealthy affiliate is opgericht in 2005. Het is een publieke opleiding die zelfstudies biedt die je alles leren over affiliate marketing. Ze verbinden duizenden ondernemers met elkaar, tijdens de opleiding, met affiliate marketing parnerschappen en op social media netwerken.

Wat is the missie van Wealthy Affiliate?

The missie van Wealthy Affiliate is het voor iedereen mogelijk maken om, door middel van de juiste training en begeleiding, succesvolle online marketeers geworden.

Welke taal wordt er gehanteerd op Wealthy Affiliate?

De cursussen worden in begrijpbaar Engels gegeven. Wanneer je een basis kennis van de Engelse taal hebt, kun je deze cursussen goed volgen.

Wie zijn eigenaar van Wealthy Affiliate?

Kyle and Carson

Kyle en Carson, allebei uit Victoria, British Columbia, Canada, zijn actieve leden in de gemeenschap en frequent aanwzig om vragen te beantwoorden in de chat. Beide heren zijn altijd te benaderen als je vragen hebt.

Welke ondersteuning is beschikbaar?

Er is een ontwikkelings- en ondersteuningsteam van ongeveer 20 full-time medewerkers, waaronder Kyle, Carson en Jay.
Jay is verantwoordelijk voor de zeer interessante live video trainingen die worden aangeboden aan alle premium leden.
Er is een team van specialisten met programmeurs, code managers, content managers en anderen.

Wat is de Wealthy Affliliate gemeenschap?

Wealthy Affiliate heeft een actieve, warm, meelevende, internationale gemeenschap. Leden kunnen contact met elkaar hebben op verschillende manieren: Door het schrijven van interactieve blogs waar je een reactie onder kunt plaatsen. Antwoorden in de vragen rubriek, waar de leden in staat zijn om vragen en antwoorden naar elkaar sturen, en er is ook een chatroom voor directe communicatie. Je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijke berichten te versturen.

veelgestelde vragen over wealthy affiliate

 

Hoe wordt de hulp gestructureerd op Wealthy Affiliate?

Technische ondersteuning: 24/7/365

Ondersteuning vanuit de gemeenschap: 24/7/365

Vraag & antwoord: Wealthy Affiliate is 24 uur per dag geopend en toegankelijk.

PM (private Message-privé berichten): Alle premium leden zijn in staat om elkaar te bereiken.(veel leden hebben hun eigen specialisme), en de bereidheid om te helpen is ongelooflijk groot.

Live chat: Stel persoonlijk je vraag in de live chat, waar Kyle en Carson ook regelmatig aanwezig zijn.

Hoe worden de lessen aangeboden op Wealthy Affilliate?

De affiliate marketing en bootcamp lessen zijn geschreven en worden vergezeld met stap-voorstap video’s. Je kunt de video’s 24/7 bekijken. Er is bijna wekelijks een live video-training voor premium leden. En ook de blogs en extra lessen, geschreven door leden, zijn van grote waarde.

Wat zijn de opdrachten die ik moet doen?

Het belangrijkste is om Aan de slag” te gaan. Onder alle lessen staan selectievakjes. Waar je kunt afvinken wat je hebt gedaan. Er zijn lessen die je in een uur kunt doen, maar sommigen nemen veel meer tijd in beslag. Je krijgt alleen nuttig opdrachten, die met het bouwen van je website te maken hebben, en die je zullen leiden naar het succes dat je in gedachten hebt.

Hoeveel lessen kan ik volgen?

Ik heb ze niet allemaal geteld, maar naast de reguliere (100+)Wealthy Affiliate tutorials, en de klassen die je kan volgen, zijn er duizenden lessen verkrijgbaar van leden.

Certification Courses- Getting Started

Level 1 Online Entrepreneur Certification – Getting Started – gratis voor iedere starter.
Level 2 Building Your Own Traffic Producing Website
Level 3 Online Entrepreneur Certification – Making Money!
Level 4 Online Entrepreneur Certification – Mastering Social Engagement
Level 5 The Business of Content – Achieving Maximum Success Through Content Creation

Affiliate Bootcamp

Phase 1 Starting Your Foundation – gratis voor iedere starter
Phase 2 Content, Keywords and Conversions
Phase 3  Giving Your Site Social Value
Phase 4 Get Visual. Get Aesthetic. Get a Brand Through Media
Phase 5 Knowing Your Audiences & Catapulting Your Referrals
Phase 6 Bing, Yahoo, & The Power of PPC
Phase 7 How to Scale Successful PPC Campaigns

Elk level and elke phase bevatten 10 lessen.

Wat is het verschil tussen de voordelen van een Starter Lidmaatschap en Premium lidmaatschap?

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate – Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is het promoten van producten van bedrijven, doormiddel van het plaatsen van advertentie op je website en het schrijven van beoordelingen over producten.

Is het makkelijk om een affiliate van een bedrijf te worden?

De meeste bedrijven zijn blij wanneer je een advertentie wilt plaatsen voor hun bedrijf, en ze zijn bereid om je een percentage commissie te betalen voor elke verkoop waarin je bemiddeld. Om duidelijk te zijn, wanneer het onderwerp van je website “huisdieren”is, zal een bedrijf wat kleding verkoopt je bemiddeling hoogstwaarschijnlijk weigeren.

Waar haal je de producten?

In feite beoordeel je de producten en plaats je advertenties voor bedrijven. Het kopen/verkopen/ bezorgen van de producten is niet jou verantwoordelijkheid. Wanneer de koop is gesloten krijg je bericht van het bedrijf en krijg je commissie betaald.

veelgestelde vragen over wealthy affiliate

 

Hoe hoog is de commissie die bedrijven betalen?

Dat varieert van 2% tot bijna 50%

Hoeveel tijd gaat er overheen voordat ik geld verdien?

Sommigen hebben hun eerste verkopen binnen een maand.
Het hangt ervan af hoeveel tijd je erin steekt, welke markt je betreedt en hoe je dat doet.
Dure vakanties en wijnen zullen waarschijnlijk meer klanten het aantrekken door ze te promoten bij Rotaryclubs dan op Ebay.
Ik heb 5 websites, en één van mijn sites gaat over spiritualiteit voor kinderen, idealistisch, een roep van het hartwaar ik wel eens een keer een boek verkoop. Deze website zal me niet veel financiële winst opleveren, wat ook niet mijn intentie is met deze site.
Het hangt van veel factoren af. Maar er zit een hele gemeenschap te wachten omje te helpen met ideeën.

Hoe ga je adverteren en hoeveel kost dit?

De lessen zijn gebaseerd op het leren hoe je een website structureert, en hoe je zichtbaar wordt op Google / Bing en andere zoekmachines. Op die manier krijg je meer en meer bezoekers op je website en meer kansen dat er producten worden gekocht via jouw banners. Er zijn lessen ook om je te leren hoe je je content kunt verspreiden over alle verschillende social media sites, zoals Twitter, G + en Facebook. Deze manier van werken kost je niets.

Kun je ook geld verdienen als gratis lid?

Ja, dat kan, want je toekomstige affiliate partners zullen je commissie betalen voor elke aankoop die via jouw website gedaan wordt. Dat staat los van jouw Wealthe Affiliate lidmaatschap. Je kunt ook bij Wealthy Affiliate verdienenterwijljeleert, maar de commissie is 100% hoger voor premium leden.

Kan ik echt geld online verdienen?

Ik doe dat, dus jij kan dat ook.Ik gebruik verschillende manieren om online geld te verdienen. Ik beveel producten aan. Ik maak reclame voor bedrijven met affiliate programma’s en ik promoot Wealthy Affiliate.

Heeft Wealthy Affiliate haar eigen partner programma?

Ja, en het is één van de beste online affiliate programma’s.

veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate

Wat is een realistisch beeld?

Het Wealthy Affiliate referral programma betaald terugkerende commissie, zoals uitgelegd in de grafiek bij de vorige vraag. Naast de inkomsten die je kunt verdienen van verwijzingen, leren we je ook om inkomsten uit affiliate advertenties te genereren.

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate  – You

Wat wordt er van jou verwacht?

Het programma werkt voor iedereen hetzelfde, maar niet iedereen werkt hetzelfde. Er wordt verwacht dat je de lessen stap-voor-stap volgt voor het beste resultaat, sla er geen over, geef het tijd en blijf doorgaan. Dan zal je website groeien en je inkomen ook.

Hoelang doe je erover om een website te bouwen?

De basis voor een website vormen doe je in ongeveer 1-3 weken, daarna begint het bouwen en uitbreiden, en ik weet uit ervaring, een website is nooit af 🙂 We leren je hoe en wat je kunt schrijven,. En meer artikelen = meer bezoekers = meer inkomen.

Hoe vind ik een geschikte niche markt?

Het is zeer belangrijk om te beseffen welke markt je gaat veroveren. Tablets, telefoons, huisdieren benodigdheden, gezondheidsproducten, kleding, schoenen, zijn er honderden niche markten waaruit je kunt kiezen. Ik raad je aan de markt te kiezen die het dichtst bij je hart ligt. Mensen kunnen van een afstand vertellen of je jouw bedrijf voor het geld of jouw bedrijf met je hart voert.

Hoeveel websites mag ik ontwikkelen?

Je mag 25 siterubix.com’s and 25 eigen domainname websites ontwikkelen als premium lid. Maar dat is haast onmogelijk om bij te houden. Dat is eindeloos. Je krijgt 2 siterubix.com websites als gratis lid. Bij de meeste hostings mag je maximaal 5 websites hosten. Maat je kunt je beter focussen op 1 of 2 websites. Met één geweldige website kun je honderden euro’s verdienen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website op pagina # 1 in Google staat?

Dat is volledig gerelateerd met de niche markt waarop je jezelf richt, de inhoud die je hebt geschreven en je eigen activiteit. Maar ook de leeftijd van jouw website is belangrijk. De meeste dagelijkse blog post actieve websites zullen de  1ste pagina van Google bereiken na een dagelijkse publicatie periode van 3 maanden op een rij. Dus een heleboel mensen doen mee aan de 30 dagen uitdaging. Plaats een blogpost elke dag gedurende een maand.

Wat gebeurt er als ik wil vertrekken en mijn website verplaats naar een andere host?

Wealthy Affiliate zal jouw website nog 30 dagen hosten na de opzeg datum, dit geeft je de tijd om nog te werken aan je website, en in de tussentijd, het verplaatsen naar een andere host.

Hoe begin ik ?

Klik hier om alle informatie te vinden om te starten.

Ik weet niets over internet, Ik begin zonder enige kennis, kan ik dit wel doen?

De lessen zijn geschreven en weergegeven met stap-voorstap video’s. Makkelijk te volgen instructies die voor iedereen goed te volgen is. De meer geavanceerde kan waarschijnlijk enkele video’s overslaan, voor hen de tekst voldoende zal zijn.

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate – domeinnamen en sleutelwoord gereedschap

Wat is het voordeel van mijn eigen domeinnaam?

Het hebben van je eigen domeinnaam maakt het makkelijker om jouw site te verplaatsen naar een nieuwe hosting. Het voegt ook waarde en geloofwaardigheid toe. Het bezitten van jouw eigen domein heeft een waarde, iets wat je kunt verkopen als je wilt. Jouw eigen domeinnaam straalt een meer permanente aanwezigheid uit voor je site wanneer je meer publiek krijgt.

Is de domeinnaam inbegrepen in de WA premium account?

De siterubix.com sub-domeinnamen zijn inclusief, maar als je je eigen domijnnaam.com wilt kopen kun je die ook via ons platform aanschaffen.

Wat is Jaaxy?

Jaaxy is ‘s werelds No. 1 keyword tool en is eigendom van Kyle en Carson.

Is Jaaxy deel van het WA premium account?

Jaaxy is volledig geintegreerd met het Wealthy Affiliate lidmaatschap maar heeft ook een eigen affiliate programma. Elk nieuw Jaaxy lid krijgt 30 gratis zoekpogingen om de waarde van dit sleutelwoord gereedschap te ervaren. Jaaxy lite met onbeperkte zoek mogelijkeden zit gratis bij het Wealthy Affiliate lidmaatschap in.

 

Hoe werkt het Google ranking systeem en waar kan ik dat checken?

In één van mijn lessen wordt het Google ranking system uitgelegd. (Engels)

Kijk voor meer Google hulpmiddelen op Amazing website tools page. (Engels)

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate – Legitimate

Is Wealthy Affiliate een oplichting?

Je kunt gratis lid worden, je kunt vrij rondkijken, en je hoeft geen creditkaart data te overleggen. Je krijgt alle gelegenheid om binnen te kijken en een eigen oordeel te vormen. Wealthy Affiliate is een transparante open educatie bron.

Hoe weet ik of het legaal is?

Het is volledig legaal om producten voor een bedrijf te promoten.

Is Wealthy Affiliate een MLM (multy level marketing)

Nee, Wealthy Affiliate werkt niet met meerdere lagen en vraag niet van je om producten te gaan verkopen. Het lidmaatschap waarvoor je betaald, als een premium lid, geeft je toegang tot een enorme bibliotheek van kennis en de live ondersteuning. Al je website hostings en back-ups zijn inclusief. Ook de 1-op-1 coaching en de mogelijkheid tot de live chat en privé contact met andere leden is inbegrepen.

Is Wealthy Affiliate genoteerd bij de BBB? (Better Business Bureau)

Wealthy Affiliate FAQs

Er zijn in totaal 6 klachten over Wealthy Affiliate over een periode van 2004-2018, Wealthy Affiliate telt 1.2+ leden.

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate – De belastingdienst

Wealthy Affiliate en de belastingdienst

Elk land heeft zijn eigen belasting systeem. Ik adviseeer je om contact op te nemen met de belastingdienst in je eigen land om te vragen wat de regels zijn ten opzichte van verdiensten in het buitenland.

Wealthy Affiliate: is het als het klinkt, als het eruit ziet?

Voor deze vraag kan ik uit eigen ervaring spreken.

Het is beter dan ik met woorden kan beschrijven.

Heb je nog vragen over Wealthy Affiliate?

Stel je vraag hieronder in het formulier, ik antwoord altijd!

Wealthy Affiliate Faqs

Bezoek mijn profiel op Wealthy Affiliate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reacties

Veelgestelde vragen over Wealthy Affiliate — Geen reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>