Online verdien model affiliate marketing

Loes Knetsch ©

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen? En heb je helemaal geen zin in netwerk marketing of multi level marketing (MLM) onzin?

Kijk dan eens naar dit online verdien model!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is partner worden van een bedrijf. Een bedrijf als bol.com of Amazon. Het enige wat je doet is reclame maken voor artikelen die zij te koop hebben. Klikt er iemand op jou link en koop die iets bij bol.com dan krijg je 3% van het aankoop bedrag. Dat lijkt weinig, maar als er 100 mensen iets van €50,– kopen is dat een leuke €150,– voor jou.
Als wepper thuis werken aan je toekomst

Hoe maak je reclame?

Je deelt je website link in je e-mails. Je deelt je blogs op Facebook, Twitter en G+ of Pinterest, Linkedin of andere vriendensites. Dat is online reclame. Natuurlijk kan je ook offline reclame maken en je website promoten. Ben je student? Dan laat je hier en daar wat leuke flyers achter. In de bus, metro, trein. Daar zitten tenslotte allemaal mensen met smartphones, en zullen ze blij zijn met een nieuw ideetje op een flyer.

Maar ik weet niets van codes en websites

Dat hoeft ook niet, tegenwoordig is alles voorgeprogrammeerd. Het enige wat je moet weten is waar de toetsen op je toetsenbord zitten en een beetje kennis van de Engelse taal is ook heel handig.

Een website is toch duur?

Het is zo duur als je het zelf wilt maken. Van €0,– tot € ?,–. Je kunt gratis een website maken op b.v. Wix of bij Wealthy AffiliateKlik op de namen om mijn beoordelingen te lezen.

Ik denk toch dat ik een cursus nodig heb.

Wealthy Affiliate biedt een online video cursus aan in het Engels. Je krijgt er de eerste 7 dagen helemaal gratis een vip behandeling. Dit is een unieke kans om te kijken of deze cursus iets voor je is. Veel beter dan een brochure van het LOI of de NHA.

Wat zit er in het VIP pakket?

Live support, een persoonlijk blog, 2 gratis websites, gratis hosting, 10 beginners trainingslessen. 10 beginners affiliate bootcamp lessen, extra video trainingen, 30 gratis sleutelwoord zoekpogingen, 2 volledige training Classrooms, deelname aan het affiliate programma van Wealthy Affiliate zelf, zo kun je verdienen terwijl je leert, 1 op 1 coaching, live chat, contact met andere leden. Gratis!

Wat moet ik doen om een week lang VIP te zijn?

Klik op dit formulier en vul het online in, zoals je ziet zijn er geen creditkaart gegevens nodig!

Word lid van Wealthy Affiliate

Het eerste wat je krijgt is een eigen profiel pagina, klik hier om die van mij te bekijken.

Dit is niets voor mij.

Jammer, maar misschien is het wel iets voor je beste vriend(in), collega of klasgenoot. Het zou fijn zijn als je dit blog aan hen zou doorsturen. Alvast bedankt!

Andere mogelijkheden om geld te verdienen

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>