Is wix a good website builder

Loes Knetsch ©

Is Wix is ​​een goede keus om je website te bouwen?

Wix is ​​een goede website bouwer: Ik heb het genoegen gehad om wat website bouwers te verkennen en vandaag wil ik de vraag beantwoorden

“Is snel een website bouwen met Wix de juiste keus?”

Mijn algemene ervaring met deze bouwer was goed, maar ik heb wel veel gemengde gevoelens met dit bedrijf.
Dit is een stukje uit de definitie die Wikipedia (Engels) geeft voor Wix website.

Wix is gebouwd op eenfreemium” business model, zij verdienen hun inkomsten door middel van premium upgrades. Gebruikers moeten premium pakketten kopen om hun sites aan te kunnen sluiten op hun eigen domeinnaam, voor het verwijderen Wix advertenties, het toevoegen van eigen advertentie mogelijkheden, en het kopen van extra data-opslag en bandbreedte, en meer.

Nu dat we allemaal begrijpen wat Wix is, ​​laten we eens kijken naar wat ik heb gevonden.


De Website Bouwer

Ik was onder de indruk van het gemak van de website bouwer, en ik hou van de functie slepen en neerzetten.

De ontwerpen die ze hebben zijn heel indrukwekkend voor de gemiddelde fotograaf of hobbyist, maar de commerciële toepassingen zijn een beetje verouderd naar mijn smaak.

Ik vond het widget gebied aangenaam en ze hebben een app store voor het verbeteren van je website.

Wat ik niet leuk vond aan deze website bouwer is, dat als je je website al gebouwd hebt, je niet meer van ontwerp kunt veranderen. Als je een ander ontwerp wilt verkennen, moet je helemaal opnieuw beginnen. Er zijn helemaal geen thema verandering functies. Of je nu een Premium Pakket hebt aangekocht of een gratis account hebt.

Wix biedt verschillende plannen aan hun klanten, te beginnen bij  de gratis versie overgaand tot commerciële plannen.

Zij bieden een online winkel functie, dit is opgenomen in hun e-commercie plan, en het is niet een zeer goede eigenschap. Je kunt veel beter elders krijgen voor veel minder geld.

De gratis accounts zijn OK maar ze zijn allemaal in handen van WIX en ze zijn niet advertentie vrij.

Als je je eigen domeinnaam wilt koppelen moet je upgraden en nog steeds zal je advertenties op je site aantreffen op dit niveau.

Je kunt nog een niveau omhoog, pas dan worden de advertenties verwijderd.


E-mail opties

E-mail accounts ontbreken op alle niveaus van lidmaatschappen.

Ze bieden een e-mail service voor een extra $ 4,08 minimum, afhankelijk van je wensen, en dit maakt het tot een erg dure service in vergelijking tot een e-mail service bij de concurrenten, daarom kun je beter zaken doen met andere diensten.


SEO opties

Alle SEO moeten handmatig worden toegevoegd.

Pagina titels, meta descriptions en alt-tags kunnen worden toegevoegd, maar je moet het zelf doen.

Dit is een van de grotere nadelen voor mij.


Ondersteuning Opties

De ondersteuning op Wix is ​​door middel van vragen stellen op hun forum. Ze zijn erg snel en de informatie is zeer gemakkelijk te begrijpen en te volgen, maar naar mijn smaak wordt er niet echt live support aangeboden.

De telefonische ondersteuning is OK, maar langzaam en moeilijk te begrijpen en ik heb er moeite mee om het “live” ondersteuning te noemen, ook al is dit zo.

Ze omvatten veel opties in hun FAQ section, maar niet alle problemen worden behandeld. Toch raad ik iedereen aan die in zee gaat met dit bedrijf om dit gedeelte goed te lezen.


Overall View

Ik had een goed gevoel over de website bouwer zelf, maar was niet erg te spreken over het ontbreken van de e-mail mogelijkheden en het ontbreken van de mogelijkheid om sjablonen te veranderen zonder een volledige herbouw.

Ik heb genoten van de FAQ sectie en zoals ik hierboven vermeld, raad ik iedereen aan die gebruik gaat maken van Wix om dit gedeelte te lezen, ongeacht of je nu met eventuele problemen met je website te maken hebt, of wanneer je gaat starten met een Wix website.

Het zal je later veel tijd besparen, want een aantal problemen waar je tegenaan zult lopen zijn in de FAQ pagina omschreven.

Ik zou deze service aanraden aan iemand die geen e-mail vereist en niet beslist eigenaar te hoeven zijn van een website. En de website ook niet commercieel wil gaan ontwikkelen.

De hobbyist of amateurfotograaf zou met deze dienst een goede deal hebben. Ze echt goede templates voor media-weergave. Maar als je een professionele en commerciële website wilt opzetten zou Wix niet mijn eerste keus zijn.

Ik zou de hele dienst 5 van de 10 punten geven waarvan de website bouwer alleen al goed is voor 3 van de 10, waardoor de rest van de dienst niet erg veel krediet krijgt.

Is snel een website bouwen met Wix de juiste keus

Waar zou ik heen gaan?

Ik had geluk met het vinden van de Wealthy Affiliate University, met als voorrecht van het starten van een gratis account. Welke twee reclame vrije websites bevat die kunnen worden opgestart door middel van hun 30seconden website bouwer.
Deze plek is geweldig en biedt hosting mogelijkheden om gelijke tred te houden met enig kleinbedrijf en alle training die je ooit nodig zou hebben of gebruiken met je dagelijkse activiteiten van je website.
Voor een diepgaand onderzoek kun je mijnWealthy Affiliate University beoordeling lezen en als je nog vragen hebben na het lezen de beoordeling kunt je de FAQ pagina bezoeken.
En hoewel de voertaal op Wealthy Affiliate Engels is, is het heel goed te volgen wanneer je de basis kennis beheerst.
Bedankt voor het checken van mijn artikel over: “Is snel een website bouwen met Wix de juiste keus?”. Ik hoop dat het je zal helpen bij het vinden van een website bouwer die geschikt is voor jou!
Onthoud goed, je krijgt niet altijd waar voor je geld, dus zorg ervoor dat je goed onderzoek doet en verstandig kiest!

Meer interessante blogs

Bezoek mijn profiel op Wealthy Affiliate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>