Beste Software voor het Bouwen van Websites voor Docenten

Aan alle leraren! Ben jij een leraar voor IT en website-ontwikkeling? Of wil je dat kinderen leren hoe ze een website kunnen bouwen in buitenschoolse activiteiten? Dan is dit de beste kans voor jou en je leerlingen die je ooit hebt gezien! De beste software voor het bouwen van websites én een compleet lesprogramma (Engels). Met één premium-account kun je 25 gratis subdomein-websites maken! Voor al jouw leerlingen een WordPress-website om de principes van website-ontwikkeling en WordPress te leren kennen. Je kunt klassikaal de volledige cursus geven en meerdere websites maken, voor elke leerling één. Wat zijn de kosten van het lesmateriaal voor een hele klas? Onze uitgebreide cursus bevat alles wat je moet weten voor één prijs: 359 per jaar *! Dat is minder dan de kosten voor één studieboek.

teacher icon

Hoe werkt het?

Jij, als een leraar, kunt een premium account openen op het Wealthy Affiliate-platform en krijgt daarmee volledige toegang tot alle trainingsfaciliteiten. De training wordt gepresenteerd in eenvoudig te volgen videolessen. Een premium account (359 per jaar) biedt 25 subdomein websites. En daarnaast mag je ook 25 domeinnamen in eigendom hosten. Alle studenten kunnen hun eigen WordPress-inlogcode hebben. Dus, jouw leerlingen kunnen ook thuis werken op hun websites. Je kunt de basis leggen en je kunt kiezen uit duizenden verschillende WordPress-sjablonen voor de subdomein websites, (omdat je een betaalde versie hebt), die de leerlingen later naar eigen smaak kunnen wijzigen.

Voorbereiding

 • Open een premium account
 • Stel de websites samen met jouw studenten
 • Kopieer de inlogcodes

De studenten kunnen hun websites noemen wat ze willen, indien beschikbaar. Je kunt de studenten vragen welke naam zij verkiezen. Omdat het een subdomeinnaam betreft, wordt deze naam gevolgd door .siterubix.

De lessen

De lessen worden meestal gegeven in gemakkelijk te volgen video’s en kunnen op het digitale schoolbestuur worden getoond.

 • Begrijpen hoe je online geld kunt verdienen.
 • Kies een niche, het onderwerp van de website.
 • Maak je klaar voor de zoekmachines Google en Bing.
 • Maak menu’s en categorieën.
 • Wat zijn trefwoorden? SEO is erg belangrijk.
 • Hoe merk je jezelf? Maak je eigen logo.
 • Schrijven van artikelen. Hoe je een artikel of recensie kan schrijven.
 • Hoe je verkeer en berichten op je website kunt krijgen.
 • Uitleg over affiliate programma’s en netwerken. Hoe kan je geld verdienen?
 • Advertentie. Adverteer jouw website.
 • Social media en je website. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest etc.
 • Google +, Google Search Console, Google Analytic
 • Bing Search Console
 • Verificatie van je website bij Google en Bing
 • Hoe kunt je berichten krijgen en injecteren met links?
 • En meer…

Reacties zijn belangrijk

Als een klas kun je berichten naar elkaar plaatsen, om de websites te laten bloeien!

Wealthy Affiliate Hosting

We kunnen je verzekeren dat je hier in WA het beste hostingplatform krijgt. Beveiliging is prioriteit nummer 1. Lees meer over de WA-hostingfaciliteiten in dit essay van de mede-eigenaar, Kyle Loudoun.

Het lesmateriaal bekijken

Voordat je besluit dit pakket voor de studenten te kopen, kun je hier de lessen bekijken. En zien of het aan je verwachtingen voldoet. We bieden een 7-daagse gratis toegang voordat je beslist of dit dé opleiding voor je studenten is.

bekijk les 1

School verlaten

Wanneer de studenten de school verlaten en hun websites willen behouden, kunnen ze de gebouwde website gemakkelijk overbrengen naar een eigen domeinnaam en deze meenemen. De kosten van een domeinnaam variëren van +/- 3 tot 25 dollar. Als ze niet geïnteresseerd zijn, kan de website worden verwijderd en krijgt je ruimte voor een nieuwe website voor een volgende student.

Vragen stellen

Wanneer je besluit om hier in te duiken, dan heb je de mogelijkheid om meteen vragen te stellen in onze altijd drukke live-chat. Je kunt ook je vragen aan mij (bekend als Loes) en aan beide platformeigenaren Kyle & Carson stellen. Ik verwelkom je binnen een paar uur nadat je je hebt aangemeld. Sinds ik lid werd van de Wealthy Affiliate University heb ik nooit een dag overgeslagen om in te loggen op het forum.

Proefaccount

Je kunt vandaag nog een gratis proefaccount starten. Je krijgt 7 dagen volledige toegang tot het lesmateriaal en het forum en daarmee ruimsschoots de tijd om onze trainingsfaciliteiten te onderzoeken. Dat geeft je de mogelijkheid om uitgebreid op ons educatieve platform te surfen. Je kunt zelf beoordelen of je met ons lesmateriaal kunt werken. En of het geschikt is voor het niveau van studenten waarmee je werkt.

neem een rondleiding button

*Valuta waarden: USD dollar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>