Als wepper thuis werken aan je toekomst

Loes Knetsch ©

De werkgevers hebben een gat in de markt gevonden, DE WERKERVARINGSPLEK.

Je kunt net afgestudeerde professionals gratis productie voor je laten maken, dat is even kat in het bakkie! En wat moet je als net afgestudeerd psycholoog, ICT-er of welke studie dan ook. Je wilt aan het werk, je wilt je kennis niet verloren laten gaan. Hoe denk je erover om als wepper thuis te werken aan je toekomst?

Neem het heft in eigen hand!

Als wepper thuis werken aan je toekomst

Je hebt inmiddels een studieschuld opgebouwd van duizenden euro’s, daar wil je ook wel vanaf. En het enige wat je overkomt als wepper is dat je bij moet gaan lenen om je eigen stekkie te kunnen behouden. Van afbetalen is eerst geen sprake. En terug naar pa en moe is nou ook geen ideaalbeeld.

Heb je er wel eens aan gedacht om via het internet je brood te gaan verdienen? Door middel van het opzetten van een eigen website? En daarbij een website te beginnen in jou vakgebied? Daar weet je tenslotte al erg veel van.

Sinds 2014 ben ik deze weg ingeslagen, en ben begonnen met een online cursus affiliate marketing. Ik had hier in Nederland al gezocht naar een cursus, maar ik liep vast op de enorm hoge bedragen die het LOI en het NHA vroegen voor deel qualificaties. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een Canadese opleiding, een online open education resource, genaamd Wealthy Affiliate.

Klik hier om mijn vergelijking te lezen tussen de LOI, het NHA en Wealthy Affiliate.

Op mijn website is veel meer informatie aanwezig over The Wealty Affiliate University.

Wealthy Affiliate review.

Veel gestelde vragen over Wealthy Affiliate.

Wat houdt het Wealthy Affiliate gratis lidmaatschap in?

Het premium lidmaatschap van de Wealthy Affiliate University.

Ben je er helemaal klaar mee?

De uitbuiting van werkgevers? Stop vanaf nu je uren in je eigen zaak! En geld in je eigen zak! Je kunt de opleiding bij Wealthy Affiliate 7 dagen geheel vrijblijvend bekijken. Daarna kun je zelf bepalen of het iets voor je is. Je kunt als gratis lid (beperkte toegang) of als premium lid (volledige toegang) verder gaan. Of stoppen, is natuurlijk ook een optie.

Ga je als wepper thuis werken aan je toekomst?

Als wepper thuis werken aan je toekomst

 

Loes Knetsch, woonachtig in Friesland

Zelfstandig ondernemer sinds 2009

Bezoek mijn profiel op Wealthy Affiliate

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder op het reactie formulier!

Meer interessante opties

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>